Download lagu Happy Asmara - Tresno Liyane Mp3

Download lagu Happy Asmara - Tresno Liyane Mp3

55

DOWNLOADLAGU321.NET (Mobile) - Lagu yang berdurasi menit tersebut dipopulerkan oleh Happy Asmara ini dirilis sekitar tahun 2023 silam. Berikut detail lagu, lirik lagu dan link download lagu Tresno Liyane dari Happy Asmara.

Title:Tresno Liyane
Artist: Happy Asmara
Album:Tresno Liyane - Single
Release:Selasa, 17 Januari 2023
Post Date:Kamis, 19 Januari 2023
Duration:04:19
Views:141,674
Size:3.95 MB
Type File:Audio/Video (.mp3 & .mp4)
Source:https://www.youtube.com/watch?v=zYbqzqW41zQ

(Subscribe Channel: ⭐Happy Asmara⭐)

Download Mp3

Watch Video

Dengarkan Lagu Happy Asmara - Tresno Liyane


Lirik Happy Asmara - Tresno Liyane

Kontribusi: Happy Asmara

kowe sing tak tresnani
tapi malah tego ngelarani
kowe sing selalu tak perjuangke
tapi malah disepelekke

go ngopo bebarengan
yen pancen kowe ra sayang
go ngopo kowe teko
yen ujunge mung gawe loro

senajan tresnamu iseh kanggo wong liyo
mung iso ngempet loro ning jero dodo

yen pancen kowe arep nyanding tresno liyane
aku ikhlas lahir batine
mugo Gusti maringi restune
kowe nyanding tresno liyane

pangapurane kangmas yen wes nglarani atimu
jujur aku durung iso nompo sliramu
pancen iki takdire aku raiso ro kowe
tekan semene critoku ro kowe

yen pancen kowe arep nyanding tresno liyane
aku ikhlas lahir batine
mugo Gusti maringi restune
kowe nyanding tresno liyane

ikhlasno aku durung iso nyanding sliramu
pangarepku kowe oleh penggantiku
sing luwih sayang, sing luwih tenanan
aku sadar diri raiso dadi siji

kowe nyanding tresno liyane
kowe nyanding tresno, tresno liyane


Download Lagu Happy Asmara - Tresno Liyane di DownloadLagu321.Net (Versi Mobile), Download Lagu Tresno Liyane Mp3 Gratis - Streaming Video Mp4 Lagu Happy Asmara Terbaru. Lirik Lagu Happy Asmara - Tresno Liyane Terbaru.

Baca lebih lanjut
Baca lebih sedikit

Terms of Service : Bila kamu ingin mengunduh lagu Happy Asmara - Tresno Liyane MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Happy Asmara - Tresno Liyane belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Tresno Liyane - Single, kamu juga bisa mendownload secara legal di channelnya Happy Asmara, jangan lupa juga untuk Subscribe channel Happy Asmara ya! Guna mendukung Tresno Liyane di semua charts dan tangga lagu Indonesia.